Om oss

Tromsø Swingklubb er en medlemsklubb drevet på dugnad av en variert gjeng swing-entusiaster.

Vi har dansekvelder hver mandag og tirsdag kl 20:00 -22:30 på vårt klubblokale Swingeriet, som ligger i Seminarbakken 4. På mandagene er det West Coast Swing som står i fokus. Tirsdagene er satt av til de tradisjonelle swingformene som folkeswing, boogie woogie og mere til. Her møtes folk i alle aldre og med alle stilarter av swingen til en hyggelig kveld med dansing, dansing, svetting, skravling og fliring. Alle er hjertelig velkommen uavhengig av medlemskap i klubben vår. Ingen er for unge og ingen er for gamle til å danse hos oss. Ingen er for dårlige og ingen er for gode heller! Her er det rom for alle som liker å danse og har glede av swingen. Har du lyst til å bare se på – ja så er du velkommen du også!!

Medlemsavgiften i klubben vår er for tiden kun 350,- pr kalenderår og er gyldig fra starten av januar til utgangen av desember. Våre dansekvelder vil som medlem koste deg kr 60,- pr kveld, mens det for andre koster kr. 90,-.  På noen av dansekveldene har vi live musikk, og da er inngangsprisene noe høyere, hhv 100,- og 120,- kr.

Hovedoppgaven for klubben er våre dansekvelder, men også kursvirksomheten vår er viktig for klubben. Vi kjører kurs i både swing, boogie woogie, linedance og west coast swing, og har erfarne instruktører i alle grenene.

Som sagt drives klubben på dugnad, og vi har en flott gjeng danseverter som etter tur stiller opp hver tirsdag og lar oss andre møte et hyggelig fjes ved inngangen, og komme til levende lys på bordene og nykokt kaffe til pausen. Vi har også en gjeng spillere, som deler dansekveldene mellom seg, og sørger for at vi til en hvert tid får danse til variert og drivende god swingmusikk. I tillegg har vi kursgruppa som består av våre instruktører og så har vi vår alles Rolf som sørger for diverse miljøtiltak.

Alt som skjer i klubbens regi har styret et overordnet ansvar for.

Seminarbakken 4, Tromsø