Sommerswing 2018

Sommerswingen i år starter fredag den 22. juni kl. 18:00 på Hella. Det blir på plattingen, men om været ikke holder, så får vi plass innendørs på Hellastua.

Fortsettelsen blir på Fjellheisen tirsdag den 26. juni. Deltakerne får billett til 190 kr, husk å nevne at dere skal delta på dansen når billet kjøpes.  Dans på Fjellheisen er avlyst pga sterk vind. Dansen flyttes til Swingeriet.

Den 3. juli går turen til Hatten i Ersfjordbotn.

Vi går opp fra Hugo Hansen kl. 18:00. Hugo bor nesten «ytterst til venstre» i Ersfjordbotn. Det er muligheter for å parkere noen biler i nærheten. Det er lurt å ta med litt å drikke, gjerne også noe å spise. Danseplassen ligger på ca 600 meters høyde.

Dansen den 10. juli blir hos Bryggejentene i Ersfjordbotn.

Vær oppmerksom på at det blir tidligere enn vanlig, fra kl. 18:00 – 21:00.

Den 17. juli har vi fått tillatelse til å bruke Stortorget. Det blir spennende. Hvis været ikke holder, så  har vi Swingeriet i bakhånd, så dans blir det uansett.

Den 24. juli blir vi å møtes på Jekta storsenter. Vi  starter opp kl. 18:00 og holder på til kl. 20:00.

Vi forsøker oss igjen på Fjellheisen den 31. juli. Oppgi at du skal på sommerswingen, så får du heisbilletten til 190 kr tur/retur.

Den 7. august blir vi å møtes på Swingeriet.

Siste sommerswing denne sommeren blir på Swingeriet. Nils Einar Solli sørger for herlig dansemusikk, og kanskje blir det litt kake også? Den som kommer får se!

Vi kommer til å oppdatere denne sida etter hvert som nyheter kommer inn. Stikk innom her evt. på sommerswingens Facebookside for oppdateringer. Oppdateringer kommer også på kalendersida.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *